ΠΚΜ: Συνάντηση εργασίας συγκαλεί ο Απ. Τζιτζικώστας για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση εργασίας για το έργο της ενοποίησης, ανάπλασης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης από το Καλοχώρι έως το Αγγελοχώρι, συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης του Ειδικού Σχεδίου για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζιτζικώστας συγκαλεί συνάντηση εργασίας, όπου θα παρουσιαστεί το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που ετέθη σε δημόσια διαβούλευση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλλια, των επτά Δημάρχων με παράκτιες εκτάσεις: Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη, Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή, καθώς και του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργου Τσακούμη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της διοίκησης της Περιφέρειας  την Παρασκευή (19/11) στις 13.00.
Σχολιάστε