OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Παρουσίαση Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης για τα κτίρια, τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ασφάλειας μαθητών, εργαζομένων και πολιτών, καθώς και για την προστασία των κτιριακών υποδομών και των σχολικών μονάδων του, διοργάνωσε συνάντηση – παρουσίαση των Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης (Σ.Ε.Α.) στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο.

Η παρουσίαση έγινε από τον Αντιστράτηγο ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Νίκο Διαμαντή και συμμετείχαν οι υπεύθυνοι των δημοτικών κτιρίων και των σχολικών μονάδων, όλων των βαθμίδων, του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Ο Δήμος μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, καθώς είμαστε από τους λίγους Δήμους στην Ελλάδα που έχουν εκπονήσει Σ.Ε.Α. για τις σχολικές μονάδες, ενώ εκπονούνται Σ.Ε.Α. για όλο τον Δήμο, τα οποία θα παρουσιαστούν σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν, τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Φελλά και Δημήτρη Ζώταλη, τα υπηρεσιακά στελέχη μας, Κωνσταντίνο Μπαλντούνη και Ιουλία Βασαλάκη, καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες μας».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice