OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Γ. Γιασημάκης ενημέρωσε την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, για τα έργα και τις δράσεις

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συναντήθηκε με την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των προέδρων και ενημέρωσε για τα έργα και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής από την 1 Σεπτεμβρίου 2019 έως σήμερα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Παναγόπουλος έθεσε στο Δήμαρχο μία σειρά ερωτημάτων όπως ιεραρχήθηκαν από τους προέδρους των συλλόγων.
Ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει και να παρουσιάσει το πολυποίκιλο έργο της Δημοτικής Αρχής, τους άξονες δράσης σε όλα τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν το Δήμο, τις χρηματοδοτήσεις που έχουν ήδη εξασφαλιστεί, για τα σχέδια που υπάρχουν για το μέλλον αλλά κυρίως για το μεγάλο στοίχημα της αποκατάστασης της αξιοπιστίας του Δήμου Ωρωπού.

Στη συνέχεια οι πρόεδροι των συλλόγων έκαναν απ΄ευθείας ερωτήσεις στον Δήμαρχο Ωρωπού ο οποίος απάντησε σε όλες με επιχειρήματα αλλά και με συγκεκριμένες δράσεις που έχουν δρομολογηθεί σε κάθε τομέα. “Εχει γίνει πολύ δουλειά προς πάσα κατεύθυνση και σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά που σας αναλύω και που θα παρουσιάσω τις επόμενες ημέρες στον επίσημο απολογισμό δεν έγιναν τυχαία. Είναι προϊόν σκληρής και επίπονης δουλειάς της Δημοτικής Αρχής και των συνεργατών της”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιασημάκης απευθυνόμενος προς τους προέδρους των συλλόγων.

Στη δήλωση του μετά τη συνάντηση ο Γιώργος Γιασημάκης είπε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Ωρωπού κύριο Γιώργο Παναγόπουλο και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας που παραβρέθηκαν διότι μου έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύξω κάποια από αυτά που έχουμε κάνει από την ημέρα που αναλάβαμε, τις σκέψεις μας για το μέλλον και το τι προγραμματίζουμε για αυτόν τον Δήμο. Λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων δε μπορούσαμε να έχουμε συχνή επικοινωνία. Έχουμε ετοιμάσει έναν ειδικό χώρο όπου με το νέο χρόνο θα μπορούμε να δεχόμαστε τα προεδρία των συλλόγων, την Ομοσπονδία Συλλόγων και όποιον άλλον θέλει να συναντήσει μέλη της Δημοτικής Αρχής και το Δήμαρχο για να συζητούν ζητήματα που αφορούν τον τόπο ώστε να δώσουμε λύσεις”.

Ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ω Γιώργος Παναγόπουλος σημείωσε:

” Να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο που και εφέτος τίμησε με την παρουσία του την καθιερώμενη ετήσια συνάντηση Δημοτικής Αρχής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, του μεγαλύτερου Δευτεροβάθμιου Οργάνου της περιοχής. Τα δύο συμπεράσματα που βγαίνουν είναι τα εξής:
Οσον αφορά τα προβλήματα τοπικής εμβέλειας, η Δημοτική Αρχή με τους κατά τόπους αντιδημάρχους θα τα αντιμετωπίσει με τις συναντήσεις που θα έχει με τους εκπροσώπους των συλλόγων.
Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς σαν Ομοσπονδία και σαν όργανο που έχει επικεντρωθεί στην περιβαντολογική διάσωση της περιοχής είναι οι μεγάλοι σχεδιασμοί που δρομολογούνται να έχουν ένα σοβαρό περιβαντολογικό αντίκτυπο για την περιοχής μας, δηλαδή, για την προστασία του περιβάλλοντος, είτε αφορά το βιολογικό είτε αφορά την προστασία του Ωρωπού θέλουμε μία συνεργασία με το Δήμο Ωρωπού ώστε να καταλήξουμε σε σχεδιασμούς αποδεκτούς με πρόσημο περιβαλλοντικό”.

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice