OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μεγάλη επιχείρηση αντιγκράφιτι από τον Δήμο Πειραιά σε κομβικά σημεία της πόλης

Σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση αντιγκράφιτι σε κομβικά σημεία της πόλης προχώρησε αυτές τις ημέρες ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των δράσεων καθαριότητας που υλοποιεί για την εξάλειψη της αισθητικής ρύπανσης, τον ευπρεπισμό και τη διατήρηση των δημόσιων χώρων στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου αφαίρεσαν τα γκράφιτι από το τοιχίο κατά μήκος του πεζοδρομίου της Ακτής Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, από τον Σταυρό στην Πειραϊκή, από το κτήριο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στον Άγιο Διονύση, καθώς και από σημεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Παράλληλα, προχώρησαν σε δραστικούς καθαρισμούς των πεζοδρομίων, των κάδων και όλων των παραπλήσιων χώρων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις αντιγκράφιτι επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι καθαροί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά. Αυτές τις ημέρες, η υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε σε μια μεγάλη συντονισμένη δράση σε κομβικά σημεία της πόλης, παραδίδοντάς τα καθαρά. Δυστυχώς, κάποιοι ασυνείδητοι εξακολουθούν να μην σέβονται την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε η πόλη μας να διατηρείται καθαρή και όμορφη. Πρέπει να γίνει σαφές ότι για να είναι και να παραμείνει καθαρός ο Πειραιάς θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι, σεβόμενοι τη δημοτική περιουσία. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανότητα να εκλείψουν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα που σαμποτάρουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας για έναν καλύτερο Πειραιά».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Πραγματοποιούμε τον τελευταίο καιρό μία μεγάλη επιχείρηση αφαίρεσης όλων των γκράφιτι από διάφορα σημεία της πόλης. Τα συνεργεία του δήμου αφαίρεσαν τα γκράφιτι από κομβικά σημεία της πόλης, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε σε πλύσιμο όλων των πεζοδρομίων και των χώρων που βρίσκονται γύρω από τα σημεία, όπου υπάρχουν γκράφιτι. Δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια που κάνει ο δήμος για την αφαίρεση των γκράφιτι, γιατί αυτές οι επιχειρήσεις έχουν γίνει πολλές φορές. Θα πρέπει να μας βοηθήσουν οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης, ώστε να διατηρούμε την πόλη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice