Γκλέτσος σε Σπανό: «Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…»

Σύγκρουση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με τον Απόστολο Γκλέτσο να εκτοξεύει βαριές κατηγορίες κατά της Περιφερειακής Αρχής για θέματα διαχείρισης κονδυλίων, αφήνοντας σαφής αιχμές για κακοδιαχείριση και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Βαριές κουβέντες , όπως : «που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…», ακούστηκαν και προκάλεσαν κλίμα αντιπαράθεσης.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης και όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

“Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…” ανέφερε αρχικά – σε ήρεμο τόνο- ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και κάπου εκεί ξεκίνησε η έκρηξη του.

“Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα”. Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας παρενέβη απευθυνόμενος στον  Απ. Γκλέτσο ζητώντας του να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει και ακολούθησε …. χαμός!!!

“Πρόέδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…”, άρχισε να φωνάζει ο κ. Γκλέτσος, καταγγελίες πολύ βαριές που οφείλει να συγκεκριμενοποιήσει και να καταγγείλει με στοιχεία επίσημα, στις αρμόδιες αρχές. Αλλιώς θα είναι κορώνες επικοινωνιακές.

Ο Περιφερειάρχης αντιδρώντας μίλησε για απειλές που περισσεύουν με τον Γκλέτσο να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο: “Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…”.
Σχολιάστε