Γαλιατσάτος: Ετεροβαρή η συμφωνία Κράτσα με ΕΤΑΔ ΑΕ για την παραχώρηση σχολικού κτιρίου στην Κέρκυρα

Καταγγελτικός ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ και τέως περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την απόφαση της περιφερειακής αρχής της κ. Κράτσα Ρόδη, να παραχωρήσει το κτίριο του 6ου δημοτικού σχολείου Κέρκυρας με όρους που δεν εξυπηρετούν τα συφέροντας της Περιφέρειας.

Ο κ. Γαλιατσάτος στιγματίζει την στάση του Σπύρου Σπύρου και τον κατηγορεί για πολιτικό ακροβατισμό μιας και έκανε κολοτούμπα στηρίζοντας μια συμφωνία που είχε καταγγείλλει δημοσίως.

Σε ανάρτηση του ο κ. Γαλιατσάτος σχολιάζει:

«η ντροπή παρέμεινε!
με ψήφους 15 έναντι 13 και 2 λευκών η περιφερειακή πλειοψηφία ενέκρινε την ετεροβαρή συμφωνία της κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου με την ΕΤΑΔ Α.Ε για την παραχώρηση του κτιρίου του 6ου δημοτικού σχολείου στην Κέρκυρα με «ενοίκιο» 300.000 ευρώ και για 25 χρόνια ,αφού πρώτα η ΠΙΝ δαπανήσει όσα χρήματα απαιτηθούν για την επισκευή και αναβάθμιση του.
η ΑΝΑΣΑ μαζί με την ΛΑ.ΣΥ και το Ανυπότακτο Ιόνιο ζήτησαν: νέα συμφωνία με παραχώρηση χωρίς αντάλλαγμα και επ αόριστον επ ωφελεία του κερκυραίικού λαού.
Αλλωστε υπάρχουν τα παραδείγματα της villa rosa και των Παλαιών Δικαστηρίων που χειρίστηκε η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ.
Και όπως είχαμε προβλέψει ο κ. Σπυρου που δημοσίως ειχε καταγγείλει την συμφωνία της περιφερειάρχη ως απαράδεκτη, στην ψηφοφορία ακολούθησε την κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου «εκών άκων» πραγματοποιώντας ενα ακόμη εξευτελιστικό πολιτικό ακροβατισμό.»
Σχολιάστε