Ειδική προβολή και προώθηση του Δήμου Νέας Σμύρνης από το CIVITAS

Το CIVITAS είναι το μεγαλύτερο Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τις Πράσινες Μεταφορές στην Ευρώπη, ξεπερνώντας σήμερα τα 340 μέλη από 43 χώρες.
Το Δίκτυο CIVINET Greece-Cyprus είναι το ελληνόφωνο δίκτυο πόλεων του CIVITAS και εθνικός πολλαπλασιαστής του ELTIS, ενός θεσμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που λειτουργεί ως πλατφόρμα τεχνογνωσίας για την βιώσιμη κινητικότητα στον ευρωπαϊκό χώρο.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι από τα διακεκριμένα πλέον μέλη του CIVINET και, για αυτό, στο νέο φυλλάδιο του Δικτύου που μοιράστηκε στις 19-20/10 στο ευρωπαϊκό συνέδριο του CIVITAS στο Άαχεν της Γερμανίας, η Νέα Σμύρνη έλαβε ειδική προβολή και προώθηση.
Σημαντική ήταν και η συμμετοχή στελεχών του Δήμου σε εργαστήριο του CIVINET και του ELTIS που πραγματοποιήθηκε στις 8/10 στην Ακαδημία του ΟΤΕ στην Αθήνα. Περισσότερα:
Επόμενος μεγάλος σταθμός για το Δήμο, το διήμερο συνέδριο του CIVINET στην Αθήνα, στις 9-10 Δεκ. 2021, στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ. Περισσότερα: https://events.oteacademy.gr/civinet/Σχολιάστε