Δήμος Βριλησσίων: Παράδοση σε χρήση των παιδικών χαρών μετά την πλήρη ανακατασκευή τους

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραδίδεται σε χρήση η παιδική χαρά του πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ), μετά την αναγκαία πολύμηνη διακοπή λειτουργίας της για την πλήρη ανακατασκευή της, με τους πλέον σύγχρονους όρους και προβλέψεις ασφάλειας.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του διαγωνισμού κατασκευής των παιδικών χαρών και τις υπηρεσίες του Δήμου, δόθηκε η αυτονόητη προτεραιότητα στην παραλαβή και επαναλειτουργία των παιδικών χαρών των επτά (7) δημοτικών νηπιαγωγείων, ενώ μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται η παραλαβή και επαναλειτουργία και των υπολειπόμενων υπό παράδοση παιδικών χαρών.

Πρόκειται για εργασίες ανακατασκευής,  σύμφωνες με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα λειτουργικότητας και ασφάλειας, οι οποίες πιστοποιούνται από φορέα πιστοποίησης διεθνούς κύρους, πριν την οριστική παραλαβή τους από την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου Βριλησσίων.

Η ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου Βριλησσίων στο σύνολό τους είναι ένα έργο ζωτικής ανάγκης, καθώς με την αναβάθμιση και επαναλειτουργία τους βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα ζωής των παιδιών και των οικογενειών της πόλης.

Το έργο ανακατασκευής παιδικών χαρών αφορά στους εξής (20) δημοτικούς χώρους:

– 1ο Νηπιαγωγείο

– 2ο Νηπιαγωγείο

– 3ο Νηπιαγωγείο

– 4ο Νηπιαγωγείο

– 5ο Νηπιαγωγείο

– 6ο Νηπιαγωγείο

– 7ο Νηπιαγωγείο

– Ταυγέτου και Ροδόπης

– 25ης Μαρτίου και Κρήτης

– Ταυγέτου και Ξάνθης

– Ήρας

– Πλατεία Τρίτση

– Διομήδους

– 28ης Οκτωβρίου και Γράμμου

– Κύπρου και Κονίτσης

– Μεγ. Αλεξάνδρου

– Πάρκου «Μίκη Θεοδωράκη» (ΤΥΠΕΤ)

– Πάρκο «Μαρία Κάλλας» ( πρ. Ναυτική Βάση)

– Παιδότοπος Παπασπηλίου

– Πλάτωνος

 
Σχολιάστε