Δήμος Περάματος: Διαδικτυακές συναντήσεις για την παράδοση και την λαογραφία

Ο Δήμος Περάματος διοργανώνει διαδικτυακές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον ελληνικό πολιτισμό -τα στοιχεία που απαρτίζουν την ταυτότητά μας- μέσω λαογραφικών εκδηλώσεων που θα μας φέρουν πιο κοντά στον λαϊκό πολιτισμό πολλών περιοχών της χώρας. 

Μιας και πλησιάζουν οι ομορφότερες γιορτές του χρόνου και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Περάματος, θα μας κρατήσει συντροφιά τα Κυριακάτικα βράδια, με μία σειρά ζωντανών Διαδικτυακών συναντήσεων που μπορούν όλοι οι δημότες να παρακολουθήσουν δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Ζοοm τους επόμενους μήνες.

Συντονιστής αυτών των συναντήσεων είναι ο χοροδιδάσκαλος του Δήμου κ. Κώστας Τουλάτος. 

Κάθε εβδομάδα καλεσμένοι μας από την επαρχία θα παρουσιάζουν την περιοχή τους και στο τέλος της κάθε εισήγησης θα μπορείτε να τοποθετείστε και να θέτετε τυχόν απορίες σας.

Στην πρώτη συνάντηση, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 19:30 το βράδυ, καλεσμένη θα είναι η Χοροδιδάσκαλος Κατερίνα Αστερίου, που θα παρουσιάσει το Δρώμενο του «Αράπη του Βώλακα», του Νομού Δράμας, το οποίο ζωντανεύει κάθε χρόνο μέσα στο Δωδεκαήμερο των Εορτών.

Παράλληλα θα υπάρχει και live μετάδοση από το προφίλ του Δήμου στο facebook για εκείνους τους φίλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν με αυτόν τον τρόπο τις συζητήσεις/εκδηλώσεις! 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εκδήλωσης για να μπορέσετε να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση είναι η εξής:  

https://us02web.zoom.us/j/85916304802
Σχολιάστε