Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Έκτακτη χρηματοδότηση 800.000 ευρώ για τις καταστροφές του “Ιανού”

Νέα χρηματοδότηση για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ύψους 800.000, εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, για έργα αποκατάστασης στις υποδομές από τις καταστροφές του «Ιανού».

Πρόκειται για έργα τεχνικού δελτίου που υπέβαλλε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και αφορούν υποδομές ύδρευσης και αποκατάστασης δημοτικής οδοποιίας που καταστράφηκαν από τον «Ιανό».

Τα θέματα του Δήμου είχε την ευκαιρία να τα συζητήσει ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό κ. Χρ. Τριαντόπουλο στη λίμνη Πλαστήρα, αλλά και τις πρόσφατες επαφές του δημάρχου με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Στ. Πέτσα.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα αναφέρει: «Μεθοδικά και σταθερά εργαζόμαστε για την αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν από τον «Ιανό». Απομένουν αρκετά να γίνουν. Υλοποιούμε έργα με προτεραιότητα για την ασφάλεια των οικισμών, αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική της Λίμνης Πλαστήρα. Ευχαριστώ τον κ. Τριαντόπουλο καθώς και τον αν. Υπουργό κ. Στ. Πέτσα, καθώς και τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα και τους βουλευτές Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα και Γιώργο Κωτσό για το ενδιαφέρον τους για το Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την οριστική αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και την ανάπτυξη της Λίμνης Πλαστήρα».
Σχολιάστε