Δήμος Λεβαδέων: Από τη Λιβαδειά η εκκίνηση του Χειμερινού Ράλι ΦΙΛ.ΠΑ 2021

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Σωματείο «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» (ΦΙΛ.ΠΑ) και την Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (ΑΛΦΑΛ) διοργανώνουν την εκκίνηση του Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2021, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή της Κρύας και ώρα 11:00.

Ο αγώνας είναι διάρκειας δύο ημερών και οι οδηγοί  ξεκινώντας από τη Λιβαδειά μέσω Καλλίδρομου θα περάσουν από τα Καμένα Βουρλα, Άμφισσα, Γαλαξίδι και θα καταλήξουν στους Δελφούς.  Την επόμενη ημέρα μέσω της διαδρομής Πέντε Όρια, Βουνοχώρι, Δελφοί θα καταλήξουν στην Αθήνα όπου θα γίνουν οι απονομές των βραβείων.

Η ΦΙΛΠΑ ιδρύθηκε το 1972 στην Αθήνα και σήμερα αριθμεί πάνω από χίλια εξακόσια μέλη από όλη την Ελλάδα, τα οποία κατέχουν μεγάλο αριθμό συλλεκτικών, ιστορικών αυτοκινήτων (αντίκες) από 30 έως 100 ετών. Είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου (FIVA – Fédération Internationale des Véhicules Anciens) και Επίσημος Εκπρόσωπός της στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα υπέγραψε Μνημόνιο Αμοιβαίας Κατανόησης και Συνεργασίας με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.

 
Σχολιάστε