Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Σημαντική η ανταπόκριση των δημοτών για προσφορά αίματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό» το διήμερο 2-3 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Κύπρου.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και μετά από τη σημαντική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων του Δήμου, συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100 μονάδες αίματος, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός, όπως υπογράμμισαν οι εργαζόμενοι της κινητής μονάδας «Οδυσσέας» του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού» και του τμήματος Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικό».

Παρά τις δυσκολίες της περιόδου, εξαιτίας της πανδημίας, η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν για ακόμη μια φορά αξιέπαινη. Η ανάγκη όμως για αίμα παραμένει επιτακτική. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία πάντοτε με τους προαναφερόμενους φορείς θα εντείνει την προσπάθεια του με σκοπό να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους, να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.

Ταυτόχρονα, πολύ καλά πήγε και η συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου, το οποίο ενισχύθηκε σημαντικά μετά την ανιδιοτελή προσφορά των πολιτών.
Σχολιάστε