OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κατερίνης: Αντανακλαστικά μπουφάν στους σχολικούς τροχονόμους

Με αντανακλαστικά μπουφάν εξοπλίζει ο Δήμος Κατερίνης τους 21 Σχολικούς Τροχονόμους, που καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, φροντίζουν για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στις σχολικές μονάδες τους.

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Φιλοκώστας, παρέδωσε τα πρώτα αντανακλαστικά μπουφάν, τα οποία φέρουν διακριτικά του Δήμου Κατερίνης, καθώς και την ένδειξη «Σχολικός Τροχονόμος».

Τα πρώτα μπουφάν παραδόθηκαν στους σχολικούς τροχονόμους του 15ου Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και έρχονται να συμπληρώσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που οφείλει να έχει ο Σχολικός τροχονόμος, μαζί με την πινακίδα «ΣΤΟΠ» και το αντανακλαστικό γιλέκο. 

«Η αντικατάσταση του φθαρμένου εξοπλισμού, καθώς και η επιπλέον ενίσχυσή του, υπήρξε δέσμευση, προς τους σχολικούς τροχονόμους ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχα μαζί τους», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος, σημείωσε πως ο στόχος του Δήμου είναι εκτός από την ενίσχυση της ασφάλειας των μαθητών και η ενίσχυση της ασφάλειας των σχολικών τροχονόμων.

«Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός, παραδόθηκε στους διευθυντές των σχολείων και από εκεί στον σχολικό τροχονόμο κάθε μονάδας. Με το πέρας της σχολικής χρονιάς θα επιστρέφεται στον διευθυντή του σχολείου. Το σύνολο των μπουφάν, αναμένεται να έχει παραδοθεί σε όλους τους σχολικούς τροχονόμους έως την Τετάρτη» δήλωσε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. Κώστας Φιλοκώστας, υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που έχει η Επιτροπή με τους σχολικούς τροχονόμους και ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Μιχάλη Καταρντζή, τους εθελοντές τροχονόμους του Δήμου, που με συνέπεια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια των μαθητών δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Εκ μέρους των σχολικών τροχονόμων, τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Φιλοκώστα, εξέφρασε ο Μιχάλης Καταρντζής.

Ο κ. Καταρντζής έκανε λόγο για ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος, σημειώνοντας πως «μαζί με τον εξοπλισμό που μας παραχωρήθηκε πρόσφατα από τον Δήμο (αντανακλαστικά γιλέκα και πινακίδες στοπ), μπορούμε πλέον να προσφέρουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια τις υπηρεσίες μας στις σχολικές μονάδες που υπηρετούμε ο καθένας μας. Στο δύσκολο και σημαντικό έργο που προσφέρουμε εμείς οι σχολικοί τροχονόμοι, το να έχουμε δίπλα μας τον Δήμο Κατερίνης και να μας στηρίζει με τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και την διαρκή συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματά μας, μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον και για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί.»

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice