OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ιλίου: Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για 13η συνεχή χρονιά

Να κρατήσει σταθερά μειωμένα τα δημοτικά τέλη και για το 2022 αποφάσισε ο Δήμος Ιλίου για 13η συνεχή χρονιά, εξακολουθώντας την πολιτική στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων της περιοχής.

Σημειώνεται, ότι τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και καλύπτουν υποχρεωτικά τις δαπάνες της υπηρεσίας για την καθαριότητα της πόλης, την συντήρηση μέσων αποκομιδής απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων, τη συμμετοχή στα προγράμματα ανακύκλωσης απορριμμάτων, οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών, την υποχρεωτική εισφορά υπέρ ΕΣΔΝΑ, καθώς επίσης, για τη συντήρηση, την επέκταση και την ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού.  

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος

«Παρά την αύξηση των δαπανών για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία και τους μειωμένους πόρους με τους οποίους καλείται να λειτουργήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Ιλίου επιμένει να διατηρεί σε χαμηλό επίπεδο τα δημοτικά τέλη, παρέχοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες. Αυτό οφείλεται χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών και τη διαφάνεια στη λειτουργία του. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω με την αδιαπραγμάτευτη θέληση να κάνουμε το καλύτερο για τους πολίτες και την πόλη, καθιστά τον Δήμο μας ένα ισχυρό πρότυπο πανελλαδικά».

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice