OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ελευσίνας: Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για την πορεία των έργων αποχέτευσης λυμάτων στο Θριάσιο Πεδίο

Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για τα μείζονα θέματα του Θριασίου Πεδίου, πραγματοποιήθηκε, υπό τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ κ. Μανώλη Γραφάκο, τον Δήμαρχο Ελευσίνας  Αργύρη Οικονόμου, τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Νίκο Μελετίου και τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Χρήστο Στάθη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας Θανάσης Μαυρογιάννης και ο εκπρόσωπος της ΕΥΔΑΠ κ. Κωσταντίνος Βουγιουκλάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία των έργων αποχέτευσης Λυμάτων στο Θριάσιο Πεδίο.

Από την πλευρά του Δήμου Ελευσίνας, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων και τέθηκε η αναγκαιότητα της κατασκευής δικτύου τόσο για τους δρόμους που σήμερα δεν καλύπτονται από το υπάρχον δίκτυο, όσο και της περιοχής του Παραδείσου και του Οικισμού των Ποντίων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, Δήμος Ελευσίνας και ΕΥΔΑΠ, θα προωθήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων αποχέτευσης λυμάτων στον Δήμο της Ελευσίνας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Η ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης λυμάτων σε όλο το εύρος του Δήμου μας είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εντόνως αλλά και ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας. Η άμεση υλοποίησή του και η δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου, πέρα από το σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, θα οδηγήσει και στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας. Και αυτό για εμάς αποτελεί προτεραιότητα».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice