OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ασπροπύργου: Έργα ανάπλασης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης

Με αμείωτο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου, σύμφωνα με τον  τεχνικό προγραμματισμό του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας.

Συγκεκριμένα, γίνονται έργα ανέγερσης νέας εξέδρας, που θα φιλοξενεί περισσότερους θεατές και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αθλητικούς χώρους. Παράλληλα, προχωρούν και τα έργα ανάπλασης στην κεντρική είσοδο του Σταδίου με σκοπό   την ασφαλή πρόσβαση του κοινού.

 Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, τα έργα θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε το Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου να συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία και τους κατοίκους της πόλης. 

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι, η είσοδος τόσο  στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου όσο και του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» που λειτουργούν εντός του Σταδίου πραγματοποιείται, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Εφιστούμε την προσοχή, για το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται τα έργα,  οι εισερχόμενοι στο Στάδιο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πλησιάζουν τους εργοταξιακούς χώρους. 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice