Δήμαρχος Τρίπολης: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα, με έργα και όχι με λόγια»

Ένα πολύ σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας ολοκληρώθηκε στον Δήμο Τρίπολης με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου, έγιναν ασφαλτοστρώσεις 3 χιλιομέτρων στον Παλαιόπυργο και στο Αρτεμίσιο. Περιλαμβάνονταν ακόμα αντιπλημμυρικά έργα σε μία περιοχή ιδιαίτερα παραγωγική.

Σε δηλώσεις του, από την τοπική κοινότητα Παλαιόπυργου, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: «Ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μπορέσουμε να βελτιώσουμε σημαντικά τις υποδομές του πρωτογενούς τομέα. Τρέχουν ακόμα δύο εργολαβίες 1.900.000 ευρώ και 1400.000 αντίστοιχα, συν 3.000.000 που έχουμε υποβάλει πρόταση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αναμένουμε να εγκριθεί.

Εφικτός στόχος είναι ως το τέλος αυτής της τετραετίας, να έχουν γίνει εργασίες σε αγροτικούς δρόμους, σχεδόν στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Τρίπολης, δρόμοι που είχαν πολλά χρόνια να γίνουν παρεμβάσεις. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που υπάρχουν.

Επίσης, δουλεύουν συνεχώς τα μηχανήματα του δήμου στα χωριά μας. Με χρήματα του δήμου μας, θα χαλικοστρώσουμε ένα υπόλοιπο τμήμα του δρόμου για να υπάρχει ομαλή πρόσβαση προς το χωριό.

Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα, με έργα και όχι με λόγια.»

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέκος Κανελλόπουλος τόνισε ότι «μέλημά μας είναι να προχωρούν άρτια τα έργα αυτά. Μέχρι τώρα, το έχουμε καταφέρει. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος, δεν έχουμε παράπονα».
Σχολιάστε