Δήμαρχος Ρεθύμνου για Δήμαρχο Σικυωνίων: «Τον θαυμάζω!»

Τον θαυμασμό του εκδήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης ΔΕΥΑ προς τον δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο στο πλαίσιο της 31ης Γενικής Συνέλευσης των Δημοτικών επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Ο Γιώργης Μαρινάκης, δήμαρχο Ρεθύμνης μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Σπύρο Σταματόπουλο και την ικανότητά του να διεκδικεί και να εξασφαλίζει μεγάλες χρηματοδοτήσεις για τη ΔΕΥΑ και το δήμο του.

«Αυτός είναι ο Σπυράκος», είπε όταν ο Σπύρος Σταματόπουλος τελείωσε την ομιλία του, «πήρε 25 εκατ. ευρώ και κλαίγεται. Πρέπει να μας κάνεις σεμινάρια, πώς γίνεται να τα παίρνεις όλα και να κλαίγεσαι», του είπε πειράζοντάς τον.

Ο Γιώργης Μαρινάκης στο τέλος της Γενικής συνέλευσης εξήγησε ότι «Πειράζω τον Σπύρο, αλλά επειδή τον θαυμάζω» φέρνοντας ως παράδειγμα προς μίμηση το γεγονός ότι ο δήμαρχος Σικυωνίων με μελέτη, με όραμα και με ωριμότητα διεκδικεί τις χρηματοδοτήσεις και καταφέρνει να τις εξασφαλίζει.

«Ανησυχεί τάχα μου» είπε ο πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, συνεχίζοντας σε πειρακτικό τόνο «που θα πάει στο ανταγωνιστικό Ανάκαμψης ενώ στην ουσία το έχει ήδη προεξασφαλίσει όλο το πακέτο. Απλώς το λέει για να αποκοιμίσει εμάς τους υπόλοιπους!»!
Σχολιάστε