OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ Χρ. Λιάπη

Τα πεδία συνεργασίας μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης και Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων σε θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες (23/10) το πρωί, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ Χρήστο Λιάπη.

Εκτενής αναφορά έγινε στη στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ Ιθάκη. Ο Σύλλογος στεγάζεται σε δημοτικό ακίνητο, που του παραχωρήθηκε στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης να ενισχύσει φορείς που προσφέρουν σημαντικό έργο στο πεδίο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και να δημιουργήσει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες. Εξάλλου, ο Σύλλογος κι ο Δήμος έχουν αναλάβει την κοινή πρωτοβουλία για τη στήριξη αποφοίτων των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ που βρίσκονται σε στέγες αυτόνομης διαβίωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε ακόμη ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Οικονομικής Διαχείρισης Ανέστης Τελίδης, εξετάστηκε η δυνατότητα συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη μονάδα γραφικών τεχνών ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+XΡΩΜΑ για την παραγωγή εντύπων των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice