Συνάντηση του Δημάρχου Σκύρου με στελέχη της Ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Συνάντηση με στελέχη της Ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος μαζί με τον Πρόεδρο της Ναυτικής Εταιρείας Χρήστο Ζαφειρίου.

Ειδικότερα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη.

Στόχος της συνάντησης ήταν πρωτίστως η γενική ενημέρωση για θέματα λειτουργίας του εργοστασίου αφαλάτωσης , την οποία το Υπουργείο έχει ήδη χρηματοδοτήσει για ένα έτος ενώ εξετάζεται η προοπτική επέκτασης της χρηματοδότησης για τα επόμενα τέσσερα έτη. Ο Δήμαρχος Σκύρου στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη μελέτη που ήδη προετοιμάζεται να κατατεθεί εντός του επόμενου μήνα προς χρηματοδότηση και αφορά στο διυλιστήριο επεξεργασίας 2.500 κ.μ νερού από το φράγμα /24ωρο , με στόχο την ενίσχυση διαθεσιμότητας πόσιμου νερού για το Νησί , λόγω αυξημένων αναγκών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και ο Δήμαρχος Σκύρου ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου ενώ συγχρόνως δεσμεύθηκε για την πρόθεση του όσον αφορά την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Σχολιάστε