Ο Δήμος Πόρου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM TOP RESA στο Παρίσι

Ο Δήμος Πόρου, ξεκινώντας το τουριστικό πρόγραμμα προβολής για τη νέα σεζόν, συμμετείχε ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM TOP RESA, η οποία διεξάγεται στο Παρίσι από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021.

Ο Δήμος είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία φέτος σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των εμπορικών συναντήσεών μας με φυσική παρουσία μετά την έναρξη της πανδημίας και την οποία θα επισκεφθούν πάνω από 30.000 επαγγελματίες του τουρισμού, influencers και media.

Τον Δήμο στο Παρίσι εκπροσωπεί το μέλος της ΕΤΑΠ Τάσος Φιακάς, ο οποίος θα παρουσιάσει το νησί μας και τις επιχειρήσεις του μέσω της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου ( visitporos.com ), με έντυπο υλικό παρουσίασης και χάρτες, καθώς και με το επίσημο βίντεο τουριστικής προβολής το οποίο θα επισυναφθεί και στο οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής και θα μοιραστεί σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου, καθώς και στις b2b προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού και influencers.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ IFTM TOP RESA ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙΟ Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για τη φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ IFTM TOP RESA ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Σχολιάστε