Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καταδικάζει την απεχθή επίθεση με μπογιές στο Δημαρχείο της πόλης

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/10) στο δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Άγνωστοι έριξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο και τους τοίχους περιμετρικά του κτιρίου, ενώ έγραψαν με το ίδιο χρώμα συνθήματα σε επιφάνειες.

Ο Δήμος καταδίκασε την επίθεση και σε ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για «θρασύδειλες ενέργειες και πράξεις λεονταρισμού που δεν εκφοβίζουν κανέναν».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή αναφέρει:

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καταδικάζει απερίφραστα την απεχθή επίθεση με κόκκινες μπογιές στους τοίχους του Δημαρχείου της πόλης μας.

Τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες και πράξεις λεονταρισμού δεν εκφοβίζουν κανέναν, πάρα μόνον εκθέτουν εκείνους που υποκινούν βανδαλισμούς δημόσιας περιουσίας και θέτουν τους εαυτούς τους υπόλογους σε κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατικής συμπεριφοράς.

Πρέπει να καταλάβουν οι δράστες της επίθεσης ότι όση μπογιά και να σπαταλήσουν θα ζουν σε μια μαύρη θλιβερή πραγματικότητα, θα δρουν στο σκοτάδι και όχι στο φως των αγώνων και των διεκδικήσεων για τη Νέα Ιωνία μας.

Η Δημοτική Αρχή διαβεβαιώνει ότι συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας, απέναντι σε όσους υποδαυλίζουν τον φόβο, την παραβατικότητα και την καταστροφή.
Σχολιάστε