Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων»

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (3/10) ο 6ος αγώνας δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων». 

Στις 08:30 π.μ. οι αθλητές είχαν πάρει τη θέση τους για την εκκίνηση του αγώνα των 10χλμ, ενώ ακολούθησαν  οι μικροί δρομείς που έτρεξαν στη δική τους ειδικά διαμορφωμένη μικρότερη διαδρομή.

Η διαδρομή διήλθε από ιστορικά σημεία των δύο προσφυγικών Δήμων, εκεί που δημιούργησαν πολιτισμό και ιστορία οι ξεριζωμένοι.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, την Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρο Μπερδέση.

Η επιτυχημένη διοργάνωση οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία των συνδιοργανωτών και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Νέας Ιωνίας, του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και του ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.  
Σχολιάστε