Κοντουλάκος σε Κεχαγιά: “Δεν θα σε αφήσουμε να εγκληματήσεις στην πόλη μας”

Ευθεία “επίθεση” στην Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά επικεφαλής εξαπέλυσε η δημοτική παράταξη «Μπροστά Μαζί» με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να συγκροτήσει Επιτροπή για τον καθορισμό των διοικητικών ορίων μεταξύ των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Πεντέλης.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Ως εδώ και μη παρέκει

Η Δήμητρα Κεχαγιά και η γραφική παρέα της, εκτός από πρωταθλήτρια των απευθείας αναθέσεων, ίσως σε παγκόσμιο επίπεδο, τώρα πάει να εγκληματήσει και στην ιστορία της πόλης.

Θέλει να «ξανά δει» τα όρια του Δήμου Πεντέλης με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και μαζί με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκαλούν επιτροπή ορίων.

Η «σύμπτωση» θα είναι να φύγει από την Πεντέλη η ΙΣΤΟΡΙΚΗ περιοχή της Νταούς ( γιατί εκεί δεν έχει να λαμβάνει ψήφους) και βέβαια κατοικεί ο πρώην Δήμαρχος Πεντέλης κος. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης και να ενταχθεί στην Πεντέλη μέρος από το Ντράφι ( όπου δεν γνωρίζουν για την καταστροφική της διοίκηση).

Ο μόνος στόχος είναι να παραμείνει στην καρέκλα της για να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο των απευθείας αναθέσεων και των MEGA PLAN  για το Πεντελικό.

Είμαστε σίγουροι πως το ίδιο ετοιμάζει για την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στην Πεντέλη.

ΔΕΝ θα σε αφήσουμε να εγκληματισεις στην πόλη μας , ΕΩΣ ΕΔΩ.

Καλούμε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, σε κοινή πρόταση για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να μας αναλύσει την «σκέψη» της».
Σχολιάστε