Κόκκινος: Η δικαστική δικαίωση της «Π. Α. Ε. Ρόδου» εκθέτει τους υπονομευτές της!

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Με μεγάλη ικανοποίηση το φίλαθλο κοινό του Ν. Αιγαίου και ιδιαίτερα οι φίλοι της ιστορικής  ομάδας της «Π. Α. Ε. Ρόδου,
υποδέχθηκαν την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου Αθηνών που οριστικοποιει  την συμμετοχή της στην football league 2(fb2) !

Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού (ΕΕΑ) είχε απορρίψει το φάκελο και την αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ! Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΕΑ δεν είχε δεχτεί-περίεργως…-την αντιπροσωπεία της ομάδος όταν τον επισκέφθηκαν  στο γραφείο του στην Αθήνα για να εκφράσουν τις δίκαιες αντιρρήσεις τους στην καταστροφική απόφαση που είχε εκδωσει!

Η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που ανακοινώθηκε προ ημερών και επέτρεπε την παρουσία της «ΠΑΕ Ρόδου «στην κλήρωση της fb2  και η χθεσινή που επιτρέπει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και καταρρίπτει την απόφαση της ΕΕΑ αποδεικνύει ότι οι θεσμοί λειτουργούν στην Ελλάδα και εκθετοι όσους υπονομευσαν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Η απόφαση  δικαιώνει και αξίζουν συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους:

-Την αξία ηγεσία της» Π. Α. Ε. Ρόδου «!
– το φίλαθλο κόσμο που διαρκώς  είναι κοντά της!
-Τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους εργαζόμενους στην ομάδα.
-Όσους/ες   δώσαμε μαζί τους τη  μάχη κατά της άδικης απόφασης της ΕΕΑ και μάλιστα λοιδωρηθηκαμε δημόσια από τις  γνωστές » γραφικές και τραγικές φιγούρες» που πλέον είναι μόνο…. «να γελάει κάνεις μαζί τους»( σύμφωνα με την γνωστή ατάκα του αειμνήστου δημοσιογράφου  ο Φίλιππου Συριγου)!

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα της » Π. Α. Ε Ρόδου «όπως και σε όλες τις ομάδες μας , τους αθλητές και αθλήτριες στο Νότιο Αιγαίο.

Υ.Γ Άραγε είναι σύμπτωση ότι:

α) αυτοί που βιάστηκαν  να  αποδεχτούν   την απαράδεκτη απόφαση της ΕΕΑ, να ρίξουν δημόσια  το «ανάθεμα» και να λοιδωρησουν  όλους όσους δίναμε τον αγώνα για την ανατροπή της άδικης απόφασης ήταν υποψήφιοι Περιφερειακοι  Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου στις πρόσφατες Περιφερειακες  Εκλογές….

β)»Πρωτευθυνοι» πολίτες του Ν. Αιγαίου, κουμπάροι  και φίλοι του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και της κυβέρνησης έλαμψαν δια της απουσίας τους στην προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας που δεν ήταν μόνο για την» ΠΑΕ Ρόδου» αλλά για όλο το Νότιο Αιγαίο και το αθλητικό ιδεώδες…. Δεν εξέδωσαν ανακοίνωση ούτε όταν δικαιώθηκε στα Δικαστήρια  η ιστορική ομάδα!

Αν  μπορούν…. ας απαντήσουν!
Σχολιάστε