Εντυπωσίασε το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στην έκθεση ψηφιακής καινοτομίας Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη

Στην Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας Beyond 4.0, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Στην έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο Δήμος Μαλεβιζίου παρουσιάζει την ψηφιακή του στρατηγική και τις βραβευμένες καινοτόμες ψηφιακές δράσεις που υλοποιεί με σκοπό τον εκσυγχρονισμό, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Δείτε τις υπηρεσίες που παρουσιάζονται στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στην έκθεση Beyond εδώ: https://www.yumpu.com/xx/document/read/65909244/dm-beyond-final-brochure 

«Στην έκθεση Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουμε ένα σπουδαίο έργο, που ανατρέπει τη μέχρι σήμερα φιλοσοφία του Δήμου Μαλεβιζίου.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, υπογραμμίζοντας  «Είναι η νέα στρατηγική στη λειτουργία μας, που αποδίδει, έχει ορατό αποτέλεσμα. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αυτό που καταφέραμε να χτίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποσπώντας διακρίσεις στο πεδίο της καινοτομίας και της εξυπηρέτησης. Με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, συζητήσαμε τα βραβευμένα ψηφιακά εργαλεία, που αναδεικνύουν το Δήμο μας οδηγό στο ψηφιακό μέλλον. Στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα παρουσιάσαμε καλές πρακτικές ψηφιακής αναβάθμισης για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Δυνατές συμμαχίες με το Μαλεβίζι πρωταγωνιστή.»

Στη νέα ενότητα “e-Services” στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου https://malevizi.gov.gr/e-services/ συγκεντρώνονται όλες οι διαθέσιμες νέες και υφιστάμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Μέσω της συγκεκριμένης ενότητας ο πολίτης μπορεί να υποβάλει αιτήματα, να κλείσει ραντεβού, να πληρώσει οφειλές και να δει το υπόλοιπο τους, να εκδώσει πιστοποιητικά αλλά και να συμμετέχει σε ηλεκτρονικές διαβουλεύσεις. 

Στην ενότητα “e-Services προς τους πολίτες» παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

 1. Γραμμή Δημότη 15330 & Εφαρμογή «Δημότης  Μαλεβιζίου»
  {Βράβευση Best City Awards 2020}
 2. Ηλεκτρονικά Ραντεβού 
 3. Ηλεκτρονική Πληροφόρηση Συναλλασσομένων 
 4. Ηλεκτρονικές Πληρωμές ΔΙΑΣ
 5. Ηλεκτρονικές Διαβουλεύσεις
 6. Ανοικτός Δημόσιος Κατάλογος (OPAC) της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης 
 7. Ηλεκτρονικές Αιτήσεις – Δικαιολογητικά
 8. Τιμολόγια & Κανονισμοί 
 9. Δωρεάν Ασύρματο Δίκτυο Wifi
 10.   Ο Δήμος μας Live!Σχολιάστε