Δράσεις της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Στα πλαίσια της ένταξης της πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» διανεμήθηκαν από το κοινωνικό παντοπωλείο τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, τρόφιμα στους δικαιούχους πολίτες.

Επίσης την Πέμπτη  23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο π. στρατιωτικό εργοστάσιο της Νέας Χαλκηδόνας η διανομή των προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει  την σχετική πλατφόρμα (ΤΕΒΑ).

Τέλος την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου διανεμήθηκαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων οικογενειών της πόλης μας, που έχουν εγγραφεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου, τα σχολικά είδη που προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας και τα οποία συγκεντρώσαμε στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι μαζί μπορούμε», «όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής για την άψογη οργάνωση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς επίσης τους γυμναστές του Δήμου, τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου καθώς και της υπηρεσίας καθαριότητας για τη συνεργασία τους και την υποβοήθηση της υλοποίησης όλων των παραπάνω. Είναι σημαντικό να επισημαίνουμε με κάθε ευκαιρία πως παρά τις ελλείψεις που έχουμε όσον αφορά το προσωπικό, και τις επιπλέον δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία, ο Δήμος μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη, τόσο μέσω των προϋπαρχόντων δομών όσο και μέσω αυτών που σταδιακά ιδρύουμε. Η δουλειά συνεχίζεται…».
Σχολιάστε