OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πύργου: Σύντομα οι νέοι κάδοι απορριμμάτων

Ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της έκδοσης πρακτικού Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων και επιστύλιων μεταλλικών κάδων απορριμμάτων».

Σε ότι αφορά τα σκέλη για την προμήθεια, καινούριων, α) 80 μπλε κάδων ανακυκλώσιμων υλικών απορριμμάτων χωρητικότητας 240 lit ο καθένας και  β) 100 καφέ κάδων συλλογής οργανικών (βιοαποβλήτων, υπολείμματα μαγειρεμένων τροφών) χωρητικότητας 240 lit ο καθένας, αναδείχτηκε προσωρινός μειοδότης η «Γερανομηχανική Ανώνυμη Εταιρεία Ανυψωτικών Εξοπλισμών».

Παράλληλα, όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες προχωρούν και για το άλλο σκέλος του διαγωνισμού που περιλαμβάνει τα υπόλοιπα είδη κάδων, επίσης σε ικανό αριθμό. Κινήσεις που συνολικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στα γενικότερα θέματα καθαριότητας τόσο της πόλης του Πύργου όσο και των άλλων περιοχών του Δήμου.  

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Φραγκαντώνης: «Οι προβλεπόμενες διαδικασίες προχωρούν και το επόμενο διάστημα θα προμηθευτούμε τους κάδους από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Υπάρχει ήδη προγραμματισμός ώστε νέοι κάδοι από αυτούς που θα προμηθευτεί ο Δήμος μας να τοποθετηθούν εκεί που ήταν και παλιά, τα προηγούμενα χρόνια, και τώρα δεν υπάρχουν γιατί π.χ. καταστράφηκαν. Οπότε η πόλη και τα χωριά θα ξαναδούν στα σημεία που προυπήρχαν οι κάδοι, καινούργιους. Επίσης σύντομα θα αναπτύξουμε δράσεις συνδυαστικές με τη λειτουργία του εργοστασίου απορριμμάτων. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα γύρω από την ανακύκλωση και θα το κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice