OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ληξουρίου: Το ΚΕΠ Ληξουρίου στο πρόγραμμα MY KEP LIVE

O Δήμος Ληξουρίου εντάχθηκε στους Δήμους της χώρας που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα my kep live και θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω βιντεοκλήσεων.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το ΚΕΠ0551 του Δήμου Ληξουρίου, μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου Gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.

Με την νέα αυτή υπηρεσία, πλήθος υποθέσεων που διεκπεραιώνονται από το ΚΕΠ0551 Δήμου Ληξουρίου, μπορούν να γίνονται ψηφιακά, μέσω βιντεοκλήσεων, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη οι πολίτες να επισκέπτονται το ΚΕΠ, ενώ παράλληλα παραμένει ζωντανή η επικοινωνία και αναβαθμίζεται η εξυπηρέτησή τους.

Οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης mykeplive.gov.gr, θα οδηγούνται στην πύλη εισόδου και επικοινωνίας με εκπρόσωπο του ΚΕΠ. θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, κατόπιν ψηφιακών ραντεβού, βιντεο-κλήση με υπάλληλο του ΚΕΠ την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν, κατά τις ώρες λειτουργίας του ΚΕΠ.

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 από τις 08:30π.μ έως και τις 12:00π.μ οι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π Ληξουρίου θα παρακολουθήσουν με τηλεδιάσκεψη εκπαιδευτική ημερίδα, για την πλατφόρμα εξυπηρέτησης «myKEPlive» ώστε να είναι πλήρως καταρτισμένοι, κατά την έναρξη λειτουργίας της νέας ψηφιακής πύλης. Για το σκοπό αυτό το ΚΕΠ Ληξουρίου θα παραμείνει κλειστό για το κοινό (την 13η Οκτωβρίου από ώρες 8:30 έως 12:00 π.μ.)

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice