Δήμος Κέας: KEA RUN 2021 – Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινοί αγώνες δρόμου KEA RUN, μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της Κορησσίας, πραγματοποιήθηκαν αγώνες 5χλμ, 10χλμ καθώς και αγώνας για παιδιά, όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη.

Οι αγώνες στάθηκαν αφορμή για αρκετούς αθλητές και αθλητικούς συλλόγους να επισκεφθούν την Κέα, να συμμετέχουν στη μοναδική αυτή διοργάνωση, να τρέξουν στις όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές, να συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους στη στήριξη των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του νησιού και να γνωρίσουν την φθινοπωρινή Κέα.

Στους αγώνες συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών καθώς και αρκετοί εθελοντές. Στην κατηγορία των 10 χλμ. τερμάτισε πρώτος ο ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 00:37:37. Στην κατηγορία των 5 χλμ. πρώτη ήταν η ΡΑΣΣΙΑ ΑΘΗΝΑ με χρόνο 00:22:11. Στα παιδιά την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Λόγω των μέτρων προστασίας δεν έγινε τελετή απονομής, αλλά τα κύπελλα και τα μετάλλια, που ήταν ευγενική χορηγία της οικογένειας Παούρη, απονεμήθηκαν στους αθλητές με τον τερματισμό τους. Κύπελλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους αθλητές της κάθε κατηγορίας.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ.
Σχολιάστε