Δήμαρχος Αριστοτέλη στο OTAVOICE: “Προτεραιότητα του ΥΠΕΣ να είναι η αύξηση των εσόδων των Δήμων”

Στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. που πραγματοποιούνται από τις 14 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος ευάριθμοι εκπρόσωποι Υπουργείων, Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων, θεσμικών αυτοδιοικητικών οργανώσεων και οργανισμών, Δήμαρχοι απ’ όλη τη χώρα κ.α. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία άπαντες να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και να αναζητήσουν λύσεις στα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Όπως αυτό των μειωμένων εσόδων, που ανέφερε και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη με τον ίδιο να τονίζει στο OTAVOICE: “Το γεγονός της μείωσης των εσόδων μας καθιστά έκθετους στους πολίτες, Η αύξηση των εσόδων με ποικίλους τρόπους θα πρέπει να είναι προτεραιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας”.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις συγχωνεύσεις που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας στα σχολεία αλλά και στις αυξήσεις του ρεύματος που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ακούστε τι ανέφερε στη κάμερα του OTAVOICE:
Σχολιάστε