Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Μάνης με τον Υπουργό, Στ. Πέτσα

Τον Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα επισκέφθηκε στο Υπουργείο την Παρασκευή 24 /9/ 2021 ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας.

Αντικείμενο της νέας επίσκεψης του Δημάρχου στον Υπουργό ήταν η προώθηση των προτάσεων του Δήμου στο Πρόγραμμα «Τρίτσης».
1. Η πρόταση για προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων ύψους 730.000,00 € αξιολογήθηκε, και εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου θα γίνει η χρηματοδότηση.
2. Το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Δυτικής Μάνης», ύψους 3.414.185,86 € θα αξιολογηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου για να προχωρήσει σε χρηματοδότηση.
3. Το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από πηγή Βυρού έως Κοινότητα Πύργου» και η «αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Μηλέας, λόγω αμιάντου και παλαιότητας» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των Δημόσιων Επενδύσεων.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό για την καθοριστική συμβολή του στις συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις και για το ουσιαστικό ενδιαφέρον του σε κάθε αίτημα του Δήμου Δυτικής Μάνης.

 
Σχολιάστε