Σχολικές τσάντες και εκπαιδευτικό υλικό στα παιδιά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπρόπυργου

Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου, για μια ακόμη χρονιά και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εξασφάλισε πλήθος σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης για τα παιδιά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης. Μια πρωτοβουλία, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ασπρόπυργου, κ. Γεώργιου Φίλη με κύριο στόχο την ισότιμη διασφάλιση της σχολικής ευημερίας των μαθητών.

Η πρώτη διανομή πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη (22/9) στο 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου στην Παραλία και στο πλευρό του Πρόεδρου, κ. Φίλη βρέθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κ. Θανάσης Νικολόπουλος, η Διευθύντρια του Σχολείου, κ. η Διονυσία Μαρουσοπούλου και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. και Πρόεδρος του Συλλόγου «Κατοίκων Παραλίας Ασπροπύργου», κ. Αντώνης Κοναξής.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμβολή αυτή στη μαθητική κοινότητα και τόνισε πως βασική μέριμνα του Δήμου είναι η εξασφάλιση όλων των απαραίτητων μέσων για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων αλλά και για την ορθή εκπαίδευση των μαθητών χωρίς υλικοτεχνικές ελλείψεις.

Σημειώνεται ότι, η διανομή των υπολοίπων σχολικών τσαντών θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών και στους υπόλοιπους μαθητές της πόλης αλλά και σε μαθητές – μέλη αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Ασπρόπυργου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε