OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

«Σχολές γονέων» στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να υλοποιήσει για το χειμερινό εξάμηνο του 2021 από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων».

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των νέων γονιών με μικρά παιδιά για θέματα που αφορούν τη διαπαιδαγώγησή τους σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές συμβουλευτικής, καθώς τα πρώτα παιδικά χρόνια καθορίζουν σημαντικά την προσωπικότητα των παιδιών. Ο συντονισμός της ομάδας γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 δίωρες ομαδικές συναντήσεις γονέων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου, Γρ. Ξενοπούλου 8, κάθε Τετάρτη από 17:00 έως 19:00. Η συμμετοχή των γονέων είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώνουν μια αίτηση συμμετοχής, που θα αποσταλεί με e-mail στις διευθύνσεις: [email protected], [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2313 318.938 (8:00-14:00).

Για την αίτηση δείτε εδώ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice