OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πρωτιά για την ανακύκλωση απέσπασε ο Δήμος Χαλκιδέων στα Green Awards

Το πρώτο βραβείο στα Green Awards, που διοργανώθηκαν από το Economist και το Power Game στη Θεσσαλονίκη, απέσπασε ο Δήμος Χαλκιδέων στην Ενότητα «Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή σε μεγάλο ηπειρωτικό Δήμο ή Δήμο πρωτεύουσας Νομού».

Το βραβείο παρέλαβε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας , η οποία δήλωσε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Χαλκιδέων το βραβείο αυτό. Αποτελεί επιβράβευση όχι μιας επιτυχούς ολοκλήρωσης στόχων αλλά είναι μια δυνατή αφετηρία για να συνεχίσουμε την στοχευμένη προσπάθεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης. Είναι χρυσή ευκαιρία λοιπόν, για όλους τους Δήμους της Ελλάδας, να εκμεταλλευτούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ιδιαίτερα το “Αντώνης Τρίτσης” για να μπορέσουμε ουσιαστικά τα απορρίμματα να τα κάνουμε εμπορεύματα και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Κύριε Υπουργέ είναι βέβαια και για την Πολιτεία μια χρυσή ευκαιρία να στηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να συμβάλλει ουσιαστικά στην κυκλική οικονομία και στη διάσωση του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα αυτό.».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice