Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις 13 έως και τις 17/9 στην Ιθώμης 6, καθώς και το Σάββατο (18/9) στον χώρο του Δημαρχείου με τη συνεργασία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Στόχος του Δήμου ήταν να καλυφτούν οι ανάγκες των μικρών φίλων σε σχολικά είδη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του covid-19, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική.

Ο Δήμος ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς για ακόμα μία χρονιά.

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.).

Email: [email protected], [email protected]

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε