Ολοκληρώθηκαν τα έργα στεγανοποίησης και μόνωσης στις στέγες τριών σχολείων του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου

Σε τρεις ακόμη καίριες παρεμβάσεις προχώρησε ο Δήμος ΚορδελιούΕυόσμου, οι οποίες αναβαθμίζουν κτιριακά και ενεργειακά ισάριθμες σχολικές μονάδες του Δήμου, το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου, το Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου και το 7ο Δημοτικό Σχολείο ΕλευθερίουΚορδελιού.

Συγκεκριμένα, στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο και το Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου, για την αντιμετώπιση της υγρασίας από το νερό της βροχής, το οποίο απειλούσε με διάβρωση την πλάκα και τον μεταλλικό οπλισμό της ταράτσας, έγιναν εργασίες στεγανοποίησης και μόνωσης στο σύνολο της επιφάνειας της στέγης τους. Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο ΕλευθερίουΚορδελιού πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα εργασίες στεγανοποίησης και μόνωσης, σε όλη την επιφάνεια της στέγης. Παράλληλα ελαιοχρωματίστηκε το εσωτερικό του, ο αυλόγυρος και τα κιγκλιδώματα και αντικαταστάθηκε ο παλαιού τύπου φωτισμός με νέας τεχνολογίας φώτα LED.

Η δαπάνη καλύφθηκε από ιδίους πόρους και από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, ενώ για την υλοποίηση των έργων συνεργάστηκαν η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε