Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας στον Δήμο Κατερίνης

«Βάζουμε το ποδήλατο στη ζωή μας» ήταν το κεντρικό μήνυμα της ποδηλατοβόλτας στους δρόμους της πόλης, με την οποία ολοκληρώθηκαν χθες(22/9) το βράδυ οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Κινητικότητας. Αφετηρία ήταν η πλατεία Ελευθερίας, ενώ η διαδρομή επικεντρώθηκε τελικά εντός της πόλης, καθώς η βροχόπτωση δεν επέτρεψε την προγραμματισμένη μετάβαση στην Ολυμπιακή Ακτή.

Το σήμα για την έναρξη της ποδηλατοβόλτας έδωσε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Σταύρος Χριστοφορίδης, ενώ μεταξύ των ατόμων όλων των ηλικιών που συμμετείχαν ήταν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιάννης Μπεϊνάς και ο υπεύθυνος προγραμμάτωνδράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης.

Το σύνολο των εκδηλώσεων με μεγάλη ανταπόκριση πολιτών διοργάνωσε το χρονικό διάστημα 16 έως 22/09 ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας, τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”, την ομάδα βόλεϊ “ΑΙΟΛΟΣ”, το 1ο σύστημα Προσκόπων Κατερίνης, τη Διασωστική ομάδα Πιερίας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης. Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φρόντισε κλιμάκιο της Τροχαίας Κατερίνης και της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε