OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νέα Δημοτική Παράταξη στο Ηράκλειο Αττικής, με επικεφαλής τον Ν. Μπαρμπούνη

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Μπαρμπούνης ανακοίνωσε δημόσια την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος  στις επόμενες εκλογές του 2023 παρουσία μελών, υποψηφίων και φίλων της παράταξης. 

Η νέα δημοτική ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό τους  χώρο, προσωπικότητες προσφιλείς στην κοινωνία του Ηρακλείου, με κοινωνική δράση, ανθρώπους που ζουν στο Ηράκλειο, αγαπούν την πόλη και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και το χρόνο τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας, να προτείνουν καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν την πόλη αξιοποιώντας τις ικανότητες και τα προσόντα τους στο δημόσιο βίο.

Οι τέσσερις πρώτοι υποψήφιοι της νέας Δημοτικής Παράταξης είναι :

  • Χρύσα Θεοδωρακοπούλου, Εκπαιδευτικός, Καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου. Υπηρετεί στη Δημόσια Εκπαίδευση τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα «Ενδοσχολικής Βίας» και σε πρόγραμμα ERASMUS με θέμα «Social Media for Educational Purposes». 

  • Γιάννης Πανταζόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου KLM-Air France-Delta Airlines με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στην Αεροπορική βιομηχανία και το Τουρισμό έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ως στέλεχος στις εταιρείες American Airlines , British Airways , Olympic Air , Aegean Airlines

  • Μαρία Σιδερή, Σύμβουλος Επικοινωνίας – Πωλήτρια κυρίως στο χώρο των υπηρεσιών επικοινωνίας και ενέργειας. Έχει δραστηριοποιηθεί και στο χώρο του λιανικού εμπορίου διατηρώντας για πολλά χρόνια κατάστημα στο Ηράκλειο.

  • Κωνσταντίνος Χύτης, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Εδώ και 23 χρόνια ασχολείται και συμμετέχει στην ποδοσφαιρική ομάδα ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ενώ τα 2 τελευταία έτη διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της. Ευαισθητοποιείται σε πολλές κοινωνικές δράσεις που αφορούν την πόλη μας.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα μέλη της Δημοτικής μας Παράταξης αλλά και συγκινημένος γιατί όλοι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα μας είναι άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ ιδιαιτέρως, είναι επαγγελματίες με πορεία στο χώρο τους ο καθένας, με γνώσεις και θέληση για ουσιαστική προσφορά. Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως γιατί από την πρώτη στιγμή συσπειρώθηκαν γύρω μου και αγκάλιασαν την απόφασή μου δίνοντας μου ώθηση και ουσιαστική δύναμη να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την πόλη μας. Τους ευχαριστώ επίσης, διότι γνωρίζω ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις τους πολλές, όμως η επίτευξη του κοινού μας στόχου αποτελεί για όλους μας προτεραιότητα. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία καθενός τους στον τομέα ενδιαφέροντός τους δημιουργούμε μια ομάδα με πολλές και φρέσκες ιδέες, με λύσεις και προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν το Ηράκλειο. Τους καλωσορίζω και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους μας», τονίζει ο επικεφαλής της Δημοτικής  Παράταξης Νίκος Μπαρμπούνης.

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice