Μήνυμα Δημάρχου Πύργου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στο μήνυμά του προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες αναφέρει τα εξής:

»Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς μια καλή, με υγεία και δύναμη, σχολική χρονιά.

Η επιστροφή στις σχολικές αίθουσες σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη χρονιά μετά τις παρατεταμένες, ενδιάμεσες, παύσεις που προηγήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια. Εύχομαι αυτή η χρονιά να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει όλοι να υποδείξουμε μια υπεύθυνη και υποδειγματική στάση ζωής και συμπεριφορά. Διότι, ακόμη κι αν είμαστε εμβολιασμένοι, η υπευθυνότητα είναι εκείνη που μπορεί να μας προφυλάξει και να βγούμε σύντομα όλοι υγιείς από την περιπέτεια της πανδημίας.

Ο Δήμος Πύργου συμπορεύεται μαζί σας, καθώς προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίσουμε όλες τις απαραίτητες συνθήκες για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Να νιώσουν ασφαλείς και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο σχολικό περιβάλλον. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και πολλών ετών αλλά είμαστε εδώ, δίπλα σας και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Εύχομαι ολόψυχα μια δημιουργική και πάνω απ’ όλα με αισιοδοξία και υγεία, σχολική χρονιά. »

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε