Μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλληνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, κ. Ιωάννης Λέντζας στο μήνυμά του προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες αναφέρει τα εξής:

»Με την τελετή του Αγιασμού, αύριο ξεκινά και επίσημα μια νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές επιστρέφουν στην κανονικότητα του σχολείου, και δοθείσης της ευκαιρίας, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι από καρδιάς να έχουν μία εποικοδομητική, γεμάτη υγεία και ελπίδα χρονιά. Το νέο ξεκίνημα, η ελπιδοφόρα αρχή της σχολικής χρονιάς, απαιτεί υψηλούς στόχους και νέα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας.

Σ’ αυτό το ταξίδι των αξιών, και της γνώσης συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είναι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν δυσκολίες, και νέα δεδομένα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα έχετε τη δύναμη, και την επιμονή να ανταποκριθείτε σ’ αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια.

Εμείς, ως Δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων, θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τη μόρφωση και την πρόοδο των παιδιών μας.

Τις καλύτερες ευχές μου για πρόοδο ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να αποτελέσει την αρχή καινούργιων κατακτήσεων.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε