OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με παράγοντες των Υπουργείων Υποδομών και Παιδείας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαγκαδά

Τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ κ. Γιάνναρη Αθανάσιο, επισκέφθηκε την Τετάρτη (8/9) ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αιβαζίδη Χαράλαμπο παρουσία του Βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο προκειμένου να αναζητηθεί λύση για τη στέγαση των μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά.

Τόσο ο κ. Καραγιάννης όσο και ο κ. Γιάνναρης υποσχέθηκαν να αποστείλουν στο Δήμο Λαγκαδά το αργότερο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου εννέα (9) ειδικές κατασκευές προκειμένου να στεγασθούν οι μαθητές.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον Γ.Γ Υπουργείου Παιδείας κ. Κόπτση Αλέξανδρο για να αιτηθούν την εξ αποστάσεως διδασκαλία για το χρονικό διάσημα έως ότου τοποθετηθούν οι ειδικές αίθουσες στα δυο σχολεία (αύλειος χώρος 1ου Γυμνασίου και Κολχικού). Ο κ. Κόπτσης ανέφερε ότι η θέση του Υπουργείου είναι η δια ζώσης εκπαίδευση των μαθητών, παρότι εκτέθηκαν οι λόγοι τους αιτήματος μας που δεν έχουν σχέση με τον covid-19, λόγοι οι οποίοι κατατέθηκαν και εγγράφως τις προηγούμενες ημέρες.

Χθές 9 Σεπτεμβρίου, ο κ. Κόπτσης απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Δήμου και για τον λόγο αυτό αιτηθήκαμε συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice