Λιονή στο OTAVOICE: “Νέα εποχή με δυναμική επανεκκίνηση του τουρισμού στη Κρήτη”

Χαμόγελα στην Περιφέρεια Κρήτης με την φετινή τουριστική κίνηση σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στην 85η ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης, η Περιφέρεια Κρήτης έχει τη δυνατότητα να προβάλει το τοπικό τουριστικό προϊόν, αλλά και να αναδείξει τη σπουδαιότητά του.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης υποδέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών και στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι το Νησί να συνεχίσει να αποτελεί πόλος έλξης για την ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά και να εδραιωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου ως σημείο αναφοράς και να τοποθετηθεί μέσα στις μεγάλες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις.

Τα μηνύματα πάντως ήταν θετικά για την επανεκκίνηση της οικονομίας τόσο στην Κρήτη όσο και της χώρας γενικότερα, όπως εξηγεί στην κάμερα του OTAVOICE h Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα. Μαρία Λιονή.

“Μέχρι τα μέσα Ιουλίου τα πράγματα δεν ήταν καλά για εμάς στην Κρήτη, όπως και γενικότερα στην Ελλάδα. Ωστόσο από τα μέσα Ιουλίου και τον Αύγουστο έγινε μια «έκρηξη». Πήγαμε ανέλπιστα καλά. Πολύ θετικά είναι και τα μηνύματα για τον Σεπτέμβριο, Η Κρήτη θα πιάσει το 70% της κίνησης του 2019. Κάτι πολύ σημαντικό τόσο για την οικονομία του νησιού όσο και της Ελλάδας”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ OTAVOICE:
Σχολιάστε