Κτενάς για Σπύρου: «Δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος… μου προκαλεί έκπληξη η επίθεση»

Απάντηση στον πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Σπύρου, δίνει με ανάρτηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, κ. Ανδρέας Κτενάς κάνοντας λόγο για μια επίθεση στο πρόσωπο του η οποία του δημιουργεί έκπληξη τόσο για το ύφος όσο και για το περιεχόμενο της.

Συγκεκριμένα ο κ. Κτενάς αναφέρει:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις αναφορές του κ. Σπύρου Σπύρου, πρώην Περιφερειάρχη, στο πρόσωπό μου και στα πλαίσια των καθηκόντων που ασκώ ως Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας και μέλος της Περιφερειακής Αρχής, με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε ένα αξιοπρεπές πολιτικό περιβάλλον που οφείλουμε όλοι να καλλιεργούμε, όπως επίσης και σε ένα έμπειρο πολιτικό που είναι ο ίδιος.
Δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος στον κ. Σπύρου, εξάλλου αδυνατώ να καταλάβω σε ποια ρήξη αναφέρεται, αφού τοποθετήθηκε εντελώς αόριστα και ανεδαφικά.
Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η συνεργασία μας ήταν ιδιαίτερα στενή στην προσπάθεια να συμπαρασταθούμε εγώ προσωπικά και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας στις παλιές υποθέσεις των αναπτυξιακών εταιρειών επί της θητείας του, με πολύπλοκα νομικά κωλύματα, που τον απασχολούν προσωπικά και συγκεκριμένους συμπολίτες μας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα επί 10 έτη και προσπαθούμε να φτάσουμε στην διεκπεραίωσή τους.
Εξάλλου, αυτά είναι γνωστά αφού τα έχω αναλύσει, δημοσίως, με κάθε λεπτομέρεια και εμπεριστατωμένα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου!
Παραμένουμε εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου στην διάθεσή του κ. Σπύρου για κάθε ζήτημα που τον απασχολεί σε σχέση με την Λευκάδα, όσον αφορά τα τρέχοντα έργα, το προγραμματισμό του νέου ΕΣΠΑ και η επικοινωνία μαζί του και τη συνεργαζόμενη παράταξη του είναι επιθυμητή και χρήσιμη, σε κάθε τομέα των αρμοδιοτήτων μας, κάτι που ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν το έχει επιδιώξει.»
Σχολιάστε