Ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου το Drive-In Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας

Με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες για όλες τις ηλικίες, το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας επιστρέφει δυναμικά την προσεχή Δευτέρα (13/9), για να σκορπίσει χαρά και αισιοδοξία μες τον πλέον ασφαλή τρόπο. Ο πιο επιτυχημένος -εν μέσω κορονοϊού- τρόπος διασκέδασης που αγκαλιάστηκε πέρσι από τον κόσμο, έρχεται ξανά, για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά πλάι στη θάλασσα !

«Ξεκινάμε ! Από αυτή τη Δευτέρα, με πολύ κέφι και τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, μέχρι την Κυριακή (3/10), θα ζήσουμε όλοι μαζί ένα μήνα γεμάτο μουσική, θέατρο και σινεμά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Κλείστε συμμετοχή ηλεκτρονικά, ζεστάνετε τις μηχανές κι ελάτε στο δεύτερο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας. Στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, αλλά και φυσικά ψυχαγωγίας !

Μέσα στη διάρκεια της πανδημίας, πετύχαμε να αναβιώσουμε έναν θεσμό από τα παλιά, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε ο κορονοϊός. Εδώ, στη Γλυφάδα, αναγεννήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι το Drive-In, όχι μόνο ως σινεμά, αλλά και ως θεάτρο και ως ζωντανή μουσική. Ο κορονοϊός παραμένει, το ίδιο όμως και η ανάγκη για πολιτισμό και για διασκέδαση. Για αυτό και ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι ένα πλούσιο πρόγραμμα για το φθινοπωρινό μας Drive-In Φεστιβάλ.»

Για κάθε εκδήλωση πρέπει να κλείσετε πρώτα θέση στο www.glyfada/drivein

Προτεραιότητα έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι της Γλυφάδας.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές της πόλης. Κλείστε διαδικτυακά τη θέση σας, μπείτε στο αυτοκίνητο κι ελάτε σε ένα ακόμα ξεχωριστό Φεστιβάλ !

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε