Κόκκινος: “Καταστροφικές διακοπές ρεύματος στα νησιά και μεγάλες οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ”

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Η παράταξη μας έχει δηλώσει με παρρησία προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν κρύβουμε τα προβλήματα «κάτω από το χαλί» και δεν σιωπούμε (όπως κάποιοι κάνουν συστηματικά… ) στα κοινωνικά ζητήματα !
Στα πλαίσια της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των νησιωτών μας αποστείλαμε επιστολή στη Διοίκηση της ΔΕΗ όπου θέτουμε και διεκδικούμε λύση σε σειρά ζητημάτων.

Συγκεκριμένα :

1)τις συχνές και απαράδεκτες διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλά από τα νησιά μας (Ρόδο, Λέρο κ.α.)όπου επαγγελματίες και ιδιώτες – εν μέσω καύσωνα – υπόκεινται τις αρνητικές συνέπειες! Από τη μια οι ελλείψεις στελεχιακού δυναμικού, από την άλλη η μεγάλη ζήτηση και τα απαρχαιωμένα εργοστάσια και μηχανήματα δημιουργούν τεράστια προβλήματα!

2)η νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ επιβαρύνει ακόμα περισσότερο όλες τις οικογένειες και όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν με άγχος» να τα βγάλουν περα»!

3) το αίτημα να προσμετράται η εντοπιότητα στα κριτήρια για τις προσλήψεις της ΔΕΗ είναι δίκαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί!

Καλούμε την ηγεσία της ΔΕΗ να σταθεί με σεβασμό δίπλα στους πολίτες και να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους.
Οι νησιώτες μας είναι Έλληνες πολίτες που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση, αφού το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό!»
Σχολιάστε