OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Φαρμάκης στο OTAVOICE: “Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι η δύναμη των τοπικών κοινωνιών”

Παρούσα με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεπής με την παρουσία της σε μεγάλες εκδηλώσεις συμμετέχει με δικό της, πολυθεματικό περίπτερο στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της στο εγχώριο και διεθνές καταναλωτικό κοινό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα προϊόντα που συνδέονται με την γαστρονομική και τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το στοίχημα πάντως του εσωτερικού τουρισμού, δεδομένης και της υγειονομικής “επιφυλακής” εξαιτίας του κορονοϊού το κέρδισε η Περιφέρεια όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης μιλώντας στην κάμερα του OTAVOICE.

“Η περιοχή μας έχει το πακέτο της αναψυχής, της γαστρονομίας και του πολιτισμού. Και φυσικά… τον ήλιο και την θάλασσα που όλος ο κόσμος επιθυμεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Και όλα αυτά με την ασφάλεια την υγειονομική!”.

Παράλληλα ο κ. Φαρμάκης στάθηκε και στην δυναμική παρουσία των Περιφερειών στην φετινή ΔΕΘ τονίζοντας και το μήνυμα που θέλει να στείλει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προς τους πολίτες.

“Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι η δύναμη των τοπικών κοινωνιών… Βγαίνει μπροστά!” εξηγεί αρχικά ο ίδιος και προσθέτει: “Μέσα σε μια περίοδο που η χώρα έχει “τραυματιστεί” τόσο από την πανδημία όσο και από τις πρόσφατες πυρκαγιές που άφησαν πληγές, οι Περιφέρειες είναι εδώ και την επόμενη ημέρα!”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ OTAVOICE:

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice