Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου- Χολαργού για τη νέα σχολική χρονιά

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αγιασμό έχει ξεκινήσει και τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές σε καθαρούς και ασφαλείς χώρους, τη Δευτέρα (13/9).

Σε όλα τα σχολεία του Δήμου πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες συντηρήσεις, επισκευές, προμήθειες και διαγραμμίσεις, έχει τοποθετηθεί έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας σε όλα τα σχολικά κτήρια, καθώς και είναι πλήρως εξοπλισμένα με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Ο Δήμαρχος ΠαπάγουΧολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, σε δήλωσή του, ευχαριστεί όλους όσοι συντέλεσαν στο να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τα σχολεία μας τη Δευτέρα (13/9)

Το προσωπικό του Δήμου ΠαπάγουΧολαργού, τον Αντιδήμαχρο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, Μιχαλης Τρακας, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνα Γκούμα και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουράνη.

Ο Δήμος εύχεται καλή και ασφαλή επιστροφή στα θρανία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς των σχολείων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε