Εργασίες του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας σε σχολικά κτήρια όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και τα αρμόδια συνεργεία αφουγκραζόμενοι την ανάγκη βελτίωσης των υπαρχόντων σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων, προχώρησαν τους θερινούς μήνες σε μια σειρά από εργασίες σε σχολικά κτήρια και αύλειους χώρους με σκοπό να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριες ενόψει της νέας διδακτικής χρονιάς.

Μεταξύ άλλων τα συνεργεία του Δήμου και ειδικότερα το τμήμα Μικροέργων που ανέλαβε την υλοποίηση των εργασιών, καταγράφοντας τις ανάγκες κάθε σχολικής μονάδας ξεχωριστά, πραγματοποίησε ελαιοχρωματισμούς εντός των σχολικών συγκροτημάτων καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους, επισκευές πεζοδρομίων και εξωτερικών τοιχείων, κατασκευή στεγάστρου σε βρύσες, αντικαταστάσεις πλακιδίων, τοποθέτηση ή επισκευή κιγκλιδωμάτων κ.α.

Ο Δήμος σε αγαστή συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, τους διευθυντές, τους καθηγητές, τους δασκάλους και τους γονείς, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο. Ύψιστη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή οι καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία, με γνώμονα πάντα, ότι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον του τόπου, είναι η επένδυση στον τομέα της Παιδείας.

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο 6ο & 18ο -24ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε