Επίβλεψη Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στις εργασίες αντικατάστασης του Κεντρικού Αγωγού Ύδρευσης στην Τ.Κ. Νησίου

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ., συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης κ. Χατζή Π., και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νησίου κ. Αλετρά Ν. παρευρέθηκαν στις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης στη Κ. Νησίου. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον εργολάβο του έργου, για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Ο κ. Λέντζας Γ. δήλωσε :

«Σήμερα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, επισκεφθήκαμε, και ενημερωθήκαμε για τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, στην κοινότητα του Νησιού. Ένα έργο επιβεβλημένο και με πολλαπλά οφέλη για τους Συμπολίτες μας. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης και στις άλλες κοινότητες του Δήμου μας, σηματοδοτώντας την έναρξη για την καλυτέρευση και τη ποιότητα ζωής των Συνδημοτών μας.

Είναι έργα πνοής για όλες αυτές τις κοινότητες, καθώς τα πολλαπλά προβλήματα, λόγω συχνών βλαβών με αποτέλεσμα τη μη επάρκεια νερού, ταλάνιζαν χρόνια τους Συνδημότες μας. Όλα αυτά τα εργα, εντάσσονται σε ένα στοίχημα της Δημοτικής Αρχής, για οριστική επίλυση του προβλήματος με το νερό, ώστε καμία περιοχή του Δήμου μας, να μην νιώθει παραμελημένη, και εγκαταλελειμμένη. Στόχος μας η καλυτέρευση της καθημερινότητας του Δημότη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε